Kretskonk 6-7.mai : Oppdatert info

Manglerud er nå påmeldt kretskonkurransen med 6 speidere!
Vi er slått sammen i en patrulje «Kjeks»; med Torjus som peff, og Sigurd som assistent! 🙂

Vi reiser felles fra Stabburet 0900 i retning Solemskogen parkeringsplass, der konkurransen starter 1000 lørdag 6.mai. For sikkerhets skyld kommer jeg til å holde meg i bakgrunnen underveis i konkurransen, men det er peff, ass og patruljen som skal løse oppgavene underveis uten min innblanding.

Arrangørene har sagt at patruljene må ha med:

* Blyant og papir
* Kniv
* Kart over Lillomarka 1:25000.
* Kompass
* Kokeapparat
* Kjelesett
* Fyrstikker
* 1.-hjelpsutstyr også til eget bruk.
* Stekespade
* Øks og sag.
* Tarp/pressening til å sove under

Jeg håper peff og assistent tar særlig ansvar for å sørge for at alt blir med på turen. Har dere noen spørsmål er det bare å ta kontakt med meg, men i god tid!

I tillegg må alle selvsagt ha med seg personlig utstyr som klær etter vær, sovepose, liggeunderlag, hodelykt, dopapir, toalettsaker, og nok mat til turen. Jeg foreslår 4 brødmåltider, middag som bare krever varmt vann, og masse snacks!

 

Avslutningen skjer ved Vennervann kl. 1430 7. mai. Dette kan også foreldre komme å se på. Når premieutdelingen er over, vil Manglerud gå samlet tilbake til Solemskogen parkeringsplass (ca.5km), og jeg anslår at vi kan hentes der 1615! Jeg anbefaler allikevel de som skal hente å ta seg en søndagstur for å møte oss for best mulig timing, da jeg ikke vet hvor lang tid avslutningen vil ta.

Speidere:
Gled dere, og pakk rett!

Foreldre:
Gi beskjed om dere kan kjøre til og/eller fra, og om dere tenker å se på avslutningen søndag.

Speiderhilsen Marie! 🙂

Legg igjen en kommentar