Troppen

Alder: 4. til 10. klasse
Møter: Onsdag
Tid: 18.30 – 20.00
Sted: Stabburet (om ikke annen er avtalt)

2014-01-25 15.47.35

Troppen har møte hver uke og prøver å dra på tur minst en gang i måneden. På møtene lærer vi førstehjelp, pionering (å bygge med tau og stokker), samhold, naturkjennskap, bålferdigheter, kommunikasjon og mange andre ting vi senere får bruk for på tur og leir.

IMG_3668

Vi har delt inn troppen i Stifinnere og Vandrere for at alle skal bli utfordret og føle at de lærer noe nytt. Vandrerne er de som har begynt på ungdomskolen. Disse har det samme opplegget som Stifinnerne, men en noe høyere vanskelighetsgrad. Det forventes mer av dem, men de har også mer frihet. Vandrerne har ansvar for å hjelpe og lære opp stifinnerne.

IMG_0798

I løpet av et år gjør vi mye forskjellig i troppen. Bålkonkurranser, hytteturer, turer uten telt (uteliggertur), feltjakketur (uten sekk), konkurranser i speiderferdigheter og mer er noe av det vi gjør. Hvert år drar vi på leir, hvor vi kan være fra noen få til flere tusen speidere. Mange mener at leirliv er det som virkelig er speiding, med mange mennesker, nye opplevelser og ingen foreldre.

IMG_4227

Kunne du tenkt deg å begynne i Troppen, eller har spørsmål vedrørende vårt troppen vår finner du kontakt informasjon på vår kontakt side.

Legg igjen en kommentar