Troppsturen er avlyst, men fortvil ikke!! Ta turen til Camp Villmark og bli inspirert!

http://campvillmark.no/om-camp-villmark/

http://campvillmark.no/om-camp-villmark/

Manglerudspeidere, rovere, ledere og foreldre.

Da vi ikke har ledere som kunne være med på turen til helgen måtte vi dessverre avlyse, men fortvil ikke det finnes gode muligheter for alternative villmarksopplevelser og masse inspirasjon denne helgen! Og det beste av alt – det er gratis for oss med speiderskjerf rundt halsen. Ta med deg en speidervenn eller en annen venn, familie eller flere og ta en tur på messa siden du plutselig fikk en ledig helg!

Sjekk ut: http://campvillmark.no/ og http://campvillmark.no/opplev-barnas-camp-villmark/

Speiderne har et eget område på messen med masse aktiviteter. Besøk messen og speiderleiren der, få inspirasjon til mulige turer vi kan dra på eller utstyr, aktiviteter eller triks vi bør prøve ut i gruppa. Har du lyst til å bruke mye tid der i helgen kan det hende at arrangørene av Barnas Camp villmark fremdeles trenger noen hjelpere i campen. Her er det mulighet for nye speidervenner, fantastiske opplevelser og eget eksklusivt merke. Sjekk ut infoen på speiding.no (https://speiding.no/nyhetsarkiv/bli-med-pa-barnas-camp-villmark). Har du lyst til å være med å jobbe på messa ta kontakt med troppsleder@skedsmospeider.no for å høre om tider. 

Håper dere tar dere en tur og har masse å fortelle på møtet til uken!
God helg!
Hilsen lederne.

Fra siden Barnas Camp Villmark:

http://campvillmark.no/opplev-barnas-camp-villmark/

http://campvillmark.no/opplev-barnas-camp-villmark/

Liker du å prøve spennende aktiviteter og nye utfordringer? I samarbeid med Norges Speiderforbund lanserer vi Barnas Camp Villmark; en egen speiderleir med masse spennende opplevelser for unge villmarkinger.

I en egen rundløype på Barnas Camp Villmark kan du prøve å slå gnister med tennstål, kaste livline, øve på førstehjelp, spikke og lære om pakking av sekk sammen med speiderne. Eller hva med innendørs kanopadling? Alt dette, og mer til, finner du på barnas Camp Villmark.

De fleste aktivitetene er lagt opp som en rundløype, og passer for barn i ulik alder. De som fullfører rundløypa, får lage en button som minne om besøket hos speiderne, og får lære noe nytt og morsomt!

I lavvoen på Barnas Camp Villmark er alle barn og voksne velkomne til å ta en pust i bakken, slå av en prat og få vite mer om speidertilbudet til barn og unge.

I tillegg vil du finne en rekke andre aktiviteter for barn på Camp Villmark. Vi kan friste med aktiviteter som klatretårn, hundearena, skyting med bue og luftgevær, Europas største rovfiskakvarium og et stort basseng hvor du kan prøve å padle med kajakk og kano.

Velkommen til Barnas Camp Villmark!

Legg igjen en kommentar